7 oktober 2023

Gepubliceerd op 24 augustus 2024 om 21:04

Een vriend van mij attendeerde mij gisteren op een filmpje dat Amir Tsarfati op Telegram had gezet. Het betreft de ongecensureerde beelden van de wandaden van Hamas op 7 oktober. Ik wist het meteen, dit wil ik zien.

 

En ik heb het gezien.

Vreselijk!

Schokkend!

Satanisch!  

Ten hemel schreiend!

De laatste blik in de ogen van hen die als beesten werden afgeslacht.

Bloed en nog eens bloed.

Verkoolde lichamen.

De doodsangst in de ogen van mensen die, soms zwaargewond, werden meegenomen naar Gaza.

Lijken die werden meegevoerd als een overwinningstrofee.

De wanhopige Shiri Bibas en haar twee zoontjes.

Noa Argamani, weggevoerd op een motor, maar gelukkig inmiddels weer vrij.

 

In dit filmpje voltrekt zich een hel voor je ogen. Het heeft op mij diepe indruk gemaakt.

 

En dan die onverschillige smoelen van de terroristen. Alsof ze aan een alledaags karwei bezig waren.

Nou ja, eerder triomfantelijk.

Want ze deden het in opdracht van Allah.

 

Na het zien van deze beelden hoeft niemand meer bij mij aan te komen met Gaza-gejank. Verhalen over 40.000 dode kinderen. Getallen door Hamas bedacht. Gemonteerde beelden van ‘wreedheden’ van Israël. Aangeklede poppen die als dode kinderen moesten dienen. Dankbaar overgenomen door de NOS en RTL.

Als Hamas deze wreedheden niet had begaan, was er niet een dode in Gaza gevallen. Er is er dan ook maar één die genocide pleegt, ook op de eigen bevolking, dat is Hamas.

Dus bespaar je de moeite, van mij krijg je geen reactie meer.

 

Wel zou ik wensen dat al die pro-Hamas schreeuwers met hun vlaggenparade dit filmpje eens zouden bekijken. Misschien zouden ze schrikken. Of misschien zouden het hier wél mee eens zijn. En Hamas nog steeds hun beste vriend noemen.

 

De angstige vraag blijft: hoeveel van al die lieve mensen die zijn ontvoerd naar Gaza zullen er nog in leven zijn? En als ze nog leven wat is er dan psychisch en lichamelijk nog van hen over? Juist deze week werden 6 lichamen gevonden van mannen die tijdens hun gijzeling zijn doodgeschoten.

 

Ik mijmer verder. Bijna wekelijks worden er in Israël demonstraties gehouden. De bevolking is de oorlog spuugzat. Netanyahu moet weg. Maar heeft hij het dan allemaal verkeerd gedaan? De regering moet weg. Er moet onderhandeld worden. De gijzelaars moeten vrij.

 

Er zijn momenteel wel onderhandelingen gaande om een staakt het vuren te bereiken. Maar het moet wel helemaal in het straatje van Hamas passen.

Trouwens, hoe kun je onderhandelen met een massamoordenaar als Hamas-leider Sinwar. Die zit dan wel niet aan de onderhandelingstafel, maar houdt zich nog steeds schuil in de tunnels van Gaza. Met de gijzelaars als menselijk schild. Hij is volledig verantwoordelijk voor het bloedbad van 7 oktober.

 

Maar, denk ik dan, als er maar één leider van Hamas overblijft kan die zomaar weer een aantal sympathisanten rekruteren die het volgende bloedbad gaan aanrichten. Want volgens Hamas zou het niet bij 1 x 7 oktober blijven.

 

Ik blijf bidden voor de vrijlating van de nog levende gijzelaars en voor het vrijgeven van de stoffelijke overschotten van hen die dit drama niet hebben overleefd. Ik bid voor degenen die nog steeds in smorende onzekerheid wachten op hun geliefden en ik bid voor hen die rouwen, ook om de vele militairen die al zijn gesneuveld. En natuurlijk bid ik voor alle mannen en vrouwen van Israël Defense Forces die zich momenteel op de meest gevaarlijke plaatsen bevinden.

 

God is with Israël

 

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.