Geen euro meer naar UNWRA

Gepubliceerd op 14 oktober 2024 om 16:01

Mevrouw Klever, ik snap er helemaal niks meer van. U maakt iets van 19 miljoen euro over, of bent in ieder geval van plan omdat te doen, aan de UNWRA. Nota bene een club die terrorisme tolereert en daarmee ondersteunt en zodoende zelf als terroristische organisatie kan worden aangemerkt.

 

Temeer omdat mede door hun medewerkers onschuldige burgers naar Gaza zijn ontvoerd en gijzelaars in huizen van UNWRA- medewerkers zijn vastgehouden en daar een mensonwaardige behandeling kregen. Kijk nog eens naar de foto van deze moeder met haar kinderen die nog steeds gegijzeld worden. En nog 98 anderen met hen.

 

Nee, hier kunt u niets aan doen. Maar dit vreselijke leed kon worden aangericht dankzij ontwikkelingsgeld. En daarom, mevrouw Klever, mag er geen euro meer naar deze rot organisatie.

 

Ook uw eigen PVV is hierop tegen en u wilt dit toch doorzetten? Waarom?

Ik begrijp dat u als minister een Kamer tegenover u hebt en dat ambtenaren op uw ministerie, die toch al weinig ophebben met uw partij, hebben aangedrongen om dit geld over te maken.

Maar u bent als minister wel de verantwoordelijke. En u hebt het recht om nee te zeggen. ‘Ik wil niet medeverantwoordelijk zijn voor terrorisme. Ik wil niet dat er bloed aan mijn handen kleeft.’

 

Want u weet natuurlijk dondersgoed dat er geen enkel toezicht is op de besteding van dit geld. Wat gebeurt er met het geld dat naar Gaza gaat? Gaat Sigrid Kaag dat controleren? Wordt het werkelijk gebruikt voor humanitaire doeleinden? Nee, natuurlijk niet. Hamas zal het gaan besteden om zich te herbewapenen. Om zo mogelijk nog eens een ‘7 oktober’ te kunnen uitrichten.

 

Wat waren we blij dat eindelijk de PVV ging meeregeren. En dat haar leider, Geert Wilders, een grote fan van Israël is. En zie daar, wat u nu doet.

 

Mevrouw Klever, ik hoop dat u begrijpt dat ik - en miljoenen Nederlanders met mij - er helemaal niks meer van begrijpen en zich belazerd voelen omdat er met hun belastinggeld terreur wordt gefinancierd.

Ik wens u veel wijsheid toe.

 

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.